Pesisfestivaalit käynnistyvät perjantaina 

Vimpelin kolmannet Pesisfestivaalit käynnistyvät perjantaina. Kuva: Hanna-Riikka Uusitalo.
Vimpelin kolmannet Pesisfestivaalit käynnistyvät perjantaina. Kuva: Hanna-Riikka Uusitalo.
Vimpelin kolmannet Pesisfestivaalit käynnistyvät perjantaina. Kuva: Hanna-Riikka Uusitalo.
Vimpelin kolmannet Pesisfestivaalit käynnistyvät perjantaina. Kuva: Hanna-Riikka Uusitalo.

MONIPUOLINEN, 10-päiväinen Vimpelin Pesisfestivaalit tarjoilee kansallispelin ympärille koottua ohjelmaa koko kansalle! Perjantaina 5. heinäkuuta kello 16 mitellään Festari-Onkija-Mestarista Saarikentän rannoilla. Kello 18 alkaen pääsee nauttimaan ilmaiskonsertista, kun gospel-yhtye PALO esiintyy Vimpelin Pyöreässä kirkossa sekä samaan aikaan jumpannälkäisille käynnistyy Jumpparalli Liikuntahallin kentällä. Avajaispäivän kruunaa kello 21 esiintyvä Poplarit Motelli Kotipesässä. 

Lauantaina kello 10 alkaen pelataan Liikuntahallilla 3 x 3 koristurnaus. Kello 12–14 Yhteiskoululla on avoimet ovet, kun vietetään koko kylän luokkakokousta. Koululle voi tulla tapaamaan vanhoja tuttuja ja entisiä opettajia sekä viettämään hetki ystävien seurassa. Koululta suunnistetaankin suoraan keskustaan, jossa klo 14.30 aukeaa portit Saarikenttä Festivaaleille! Esiintyjinä Kolmas Nainen, Teflon Brothers, Arttu Wiskari, Etta, Hugo ja Isac Elliot. 

Sunnuntaina Lakis Areenan piha-alueella Kalastus- ja vapaa-ajanmessuilla kello 10 alkaen on myynnissä muun muassa kalastustarvikkeita sekä maistuvia ruokia. Messujen isäntänä toimii Mikko ”Peltsi” Peltola. Keskustassa kello 13 Teuvo antaa opastetun kierroksen Suomen Pesäpallomuseolla. Samaan aikaan alkaa Lappajärvellä Ykköspesiksen naisten Itä-Länsi-ottelu. Miesten ottelu pelataan kello 16. Illalla pääsee itse pelaamaan pesäpalloa pesispyhättöön Saarikentälle. Ei muuta kuin rohkeasti paikalle vain! Pelivälineitä löytyy kentältä. 

Maanantai käynnistyy lasten pesiskerhoilla kello 10 ja 11.30. Kerhoa pidetään festariviikolla arkiaamupäivisin. Kello 13 Teuvon opaskierros kiertää satojen kertomusten Saarikentällä. Lukkarinpuistoon saapuu vanhojen autojen näyttely ja Saarikentän edustalla on kivaa touhuamista kuten pallonetsintää, pomppulinnaa, paloauton vesitykillä ampumista ynnä muuta. Lisäksi Liikuntahallin kentällä viiletetään kepparikisassa, jossa sarjoja on aikuisille asti. Illalla Saarikentällä otellaan paikallisottelu Vimpelin Veto vastaan Alajärven Ankkurit. Ottelutauolla esitellään tiistain Tähdistöottelussa loistavat, julkisuudesta tunnetut pelaajat kuten Ville Nieminen, Risto Duffa, Kalle Lassila, Mika Lintilä ja Oskar Osala

Tiistaina pääsee seuraamaan Saarikentälle Vedon tulevaisuuden toivojen, E-junioreiden pesisottelua ViVe-KossU kello 12. Samaan aikaan Saarikentän edustalla laulellaan karaokea. Kolmas Teuvon opaskierros, tällä kertaa Vimpelin Pyöreässä kirkossa käynnistyy tuttuun tapaan kello 13. Samalla kellonlyömällä alkaa Nuorisotalolla koruaskartelukurssi Vimpelin 4H:n organisoimana. Mielenkiintoinen Väkitukko Areena paneelikeskustelu käydään kello 14 alkaen Saarikentällä. Keskustelemassa ovat muun muassa kansanedustaja Paula Risikko sekä Suomen Yrittäjien puheenjohtaja Petri Salminen ja Vimpelin kunnanjohtaja Sam Leijonanmieli. Ilta huipentuu klo 18 alkavaan Tähdistöotteluun Saarikentällä! 

Jatketaan ohjelman esittelyä ensi viikon lehdessä. 

Tervetuloa mukaan pesäpallon pääkaupunkiin Vimpeliin juhlimaan kanssamme Pesisfestivaaleja! 

Hanna-Riikka Uusitalo 

Luitko jo nämä jutut?

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA