Kesäasukasillassa puhallettiin yhteen hiileen 

Panelistit vastailemassa yleisön kysymyksiin: Anu Rinne (vas.), mikrofoniin puhumassa Erkki Korpimäki, Sam Leijonanmieli, Sami Alasara ja Mikko Huhtala.
Panelistit vastailemassa yleisön kysymyksiin: Anu Rinne (vas.), mikrofoniin puhumassa Erkki Korpimäki, Sam Leijonanmieli, Sami Alasara ja Mikko Huhtala.
Panelistit vastailemassa yleisön kysymyksiin: Anu Rinne (vas.), mikrofoniin puhumassa Erkki Korpimäki, Sam Leijonanmieli, Sami Alasara ja Mikko Huhtala.
Panelistit vastailemassa yleisön kysymyksiin: Anu Rinne (vas.), mikrofoniin puhumassa Erkki Korpimäki, Sam Leijonanmieli, Sami Alasara ja Mikko Huhtala.

EVIJÄRVEN SILLANKORVAN uudistetulla leirintäalueella järjestetyssä kesäasukasillassa oli kosolti väkeä koolla ja keskustelu oli vireää. Järviseudun yhteinen kesäasukasilta järjestettiin Sillankorvassa nyt toista kertaa. Paikalla olivat toimituksen lisäksi kunnanjohtajat Evijärven Mikko Huhtala, Lappajärven Sami Alasara ja Vimpelin Sam Leijonanmieli vastailemassa kysymyksiin paneelikeskustelussa, jonka veti Evijärven yrittäjien puheenjohtaja Karoliina Sulkakoski.  

Huolta ja keskustelua herätti alueemme järvien tila ja se kuinka tärkeänä pidetään sitä ja huolehtimista puhtaasta luonnonkauniista vesistöstä. Ensimmäistä kertaa järjestetyssä vaikuttajapaneelissa olivat ”maallikkojäseninä” Erkki Korpimäki ja Anu Rinne. Erkki Rinne on Turun yliopiston emeritusprofessori. Hänellä oli painavaa sanottavaa vesistöjen suojelusta ja nykytilasta.  

Yleisön joukosta virisi vilkas keskustelu alueen kehittämisestä. Kysymyksissä vilahteli järvien säännöstely, alueen tapahtumien kehittäminen ja kuinka tärkeää olisi paikallisten tuotteiden myyminen ja ennen kaikkea niiden saatavuus ja saavutettavuus siten. että ne olisivat kaikkien saatavilla.  

Evijärvi-Seuran puheenjohtaja Ilmari Sulkakoski mainitsi Järviseudun Sanomat, joka on tärkeä tiedotuskanava, josta löytyy helposti ja kattavasti lähes kaikki Järviseudun ja lähiseudun merkittävät tapahtumat, oli kyse sitten isommasta tai pienemmästä tapahtumasta.  

Virallisen osuuden päätyttyä oli tarjolla iltapalaa ja alueen esittelyä. Alueen anniskeluravintola on nimetty Uittohoviksi, mikä sopii erin alueen historiaan. Itse aluetta esitteli Hannes Mäkipernaa Sillankorvan leirintäalueen puolesta. Ilta päättyi musiikilliseen ja vapaaseen toimintaan mukavissa tunnelmissa, säänkin ollessa kohdillaan.  

Luitko jo nämä jutut?

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA