Saarikenttä Festivaalin lipunmyynti käy kuumana – paikalle odotetaan 4 000 kävijää

Saarikenttä toimii festivaaliareenana, kun Saarikenttä Festivaali soi lauantaina. Kuva: Hanna-Riikka Uusitalo.
Saarikenttä toimii festivaaliareenana, kun Saarikenttä Festivaali soi lauantaina. Kuva: Hanna-Riikka Uusitalo.
Saarikenttä toimii festivaaliareenana, kun Saarikenttä Festivaali soi lauantaina. Kuva: Hanna-Riikka Uusitalo.
Saarikenttä toimii festivaaliareenana, kun Saarikenttä Festivaali soi lauantaina. Kuva: Hanna-Riikka Uusitalo.

Vimpelissä järjestetään lauantaina 6. heinäkuuta uusi kotimaisin huippuartistein pidettävä festivaali. Yksipäiväisen Saarikenttä Festivaalin lavalle nousevat Kolmas Nainen, Arttu Wiskari, Teflon Brothers, Isac Elliot, Etta ja Hugo.

Saarikenttä Festivaali järjestetään nimensä mukaisesti Vimpelin legendaarisella Saarikentällä. Samaisesta nyt alkavasta viikonlopusta jatkuu jo kahtena edellisvuonna järjestetty Pesisfestivaali.

– Lipunmyynti on käynyt kuumana, ja odotamme paikalle 4 000 festarikävijää. Järviseudun alueella ei ole muita vastaavanlaisia musiikkitapahtumia. Lisäksi Saarikenttä Festivaali sopii lisäksi hienosti osaksi Pesisfestivaalin viikkoa, toteaa promoottori Kalle Keskinen.

Festivaalialueella on useita ruoka- ja juomamyyntipisteitä. Alue jakautuu kolmeen osaan eli sallittuun ikärajattomaan alueeseen, K-18 VIP-alueeseen sekä K-18 anniskelualueeseen, joista jokaisesta on hyvä näkyvyys esiintymislavalle.

– On hienoa, että saamme näin upean kattauksen kovia kotimaisia artisteja esiintymään tapahtumaamme. Uskomme että saamme Järviseudun asukkaat ja kesälomalaiset liikkumaan hyvin pesäpallokansaa unohtamatta, kertoo Vimpelin Yrittäjien puheenjohtaja Timo Vesala.

Tapahtuma on sallittu kaiken ikäisille, ja alle 10-vuotiaat pääsevät sinne lipun ostaneen aikuisen mukana ilmaiseksi, 10-14 vuotiaille lippu maksaa 19 euroa.

Saarikenttä Festivaalin järjestävät yhteistyössä Seinäjoen Vauhtiajot, Vimpelin Yrittäjät ja Vimpelin Veto.

Luitko jo nämä jutut?

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA