MONET-ryhmä oikopolulla Villa Väinölässä heinäkuun ajan

Nina Nahkala: Punaisen puutarhan polku.
Nina Nahkala: Punaisen puutarhan polku.
Nina Nahkala: Punaisen puutarhan polku.
Nina Nahkala: Punaisen puutarhan polku.

YHDEKSÄN järviseutulaista kuvataitelijaa, yhteisnimeltään MONET-ryhmä, tuo heinäkuun ajaksi töitään esille Villa Väinölään Alajärvelle. Näyttelyn nimi on Oikopolku.

Oikopolku on paitsi näyttelyn nimi myös esillä olevan Markku-Tapani Hakalan öljyvärimaalauksen nimi. Taiteilijat huomauttavat, että nimi ei määritä työn sisältöä, vaan antaa katsojalle ja tekijälle mahdollisuuden kulkea omaa polkuaan töihin tutustuessaan.

Esillä on useilla eri tekniikoilla toteutettuja töitä erilaisista piirroksista ja maalauksista kolmiulotteisiin teoksiin. Mukana on sekä sana- että kuvataidetta.

MONET-RYHMÄ perustettiin 2000-luvun alussa nimellä Järviseudun kuvataideopettajat. Nykyisellään ryhmässä on yhdeksän kuvataiteilijaa, joista useimmat ovat toimineet tai toimivat kuvataideopettajina.

Töistä asettavat heinäkuun ajaksi esille Elina Försti, Markku-Tapani Hakala, Ulla Hautamäki, Jani Kaunisto, Ritva Lindberg, Nina Nahkala, Vuokko Oja-Hautamäki, Saila Sippola ja Anni Viitasaari.

Taidenäyttely on avoinna tiistaista perjantaihin klo 13–17, os. Väinöntie 4, Alajärvi.

Aino Alppinen

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä jutut

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.