90-vuotias Veto kerää rahaa hyvään tarkoitukseen – Juhlaseminaari kutsuu menestyksen teeman äärelle

Vimpelin Veto täyttää 90 vuotta. Juhlan kunniaksi järjestetään seminaari, jossa paneudutaan menestystekijöihin Pienestä SUURTA -teemalla. Kuva: Vimpelin kunta/Hanna-Riikka Uusitalo.
Vimpelin Veto täyttää 90 vuotta. Juhlan kunniaksi järjestetään seminaari, jossa paneudutaan menestystekijöihin Pienestä SUURTA -teemalla. Kuva: Vimpelin kunta/Hanna-Riikka Uusitalo.
Vimpelin Veto täyttää 90 vuotta. Juhlan kunniaksi järjestetään seminaari, jossa paneudutaan menestystekijöihin Pienestä SUURTA -teemalla. Kuva: Vimpelin kunta/Hanna-Riikka Uusitalo.
Vimpelin Veto täyttää 90 vuotta. Juhlan kunniaksi järjestetään seminaari, jossa paneudutaan menestystekijöihin Pienestä SUURTA -teemalla. Kuva: Vimpelin kunta/Hanna-Riikka Uusitalo.

VIMPELIN VEDON 90-vuotisjuhlaseminaari järjestetään sunnuntaina 14. heinäkuuta Vimpelin lukion auditoriossa kello 13 alkaen. Ohjelman otsikkona on Pienestä SUURTA. Päivä jatkuu Vimpelin ja Sotkamon välisellä Superpesis-ottelulla, joka alkaa kello 16.15 johtuen YLE 2:n lähetyksestä. Ottelu on samalla Elämä on joukkuepeliä -hyväntekeväisyysottelu.

–Juhlaseminaari on kaikille avoin ja nimestään huolimatta rento tilaisuus, jossa saa nauttia huippupuhujien inspiroivista puheenvuoroista. Lippuja myydään Vedon toimistolla sekä lippu.fi-palvelussa, kertoo tapahtumaa järjestämässä ollut Tero Lassila. Lippuja on myynnissä rajoitettu määrä.

Tapahtuman avaa pääministerinä tunnettu, sittemmin yritysmaailmaan siirtynyt Esko Aho otsikolla ”Millä eväillä menestystarinat syntyvät?”. Teollisuusneuvos Risto Käkelä kertoo Avantin kasvutarinan. Hän perusti juuri ennen lamaa pienkuormaajia valmistavan Avant Tecno -osakeyhtiön, jonka toimitusjohtajana hän toimi vuoteen 2021 saakka. Hän on yksi Tampereen yliopiston kunniatohtoreista. Sami-Petteri Kivimäki kertoo vetoyhteisön voimasta menestyksen perustana. Hänelle aihe on tuttu entisenä Vedon Superpesisjoukkueen pelinjohtajana. Sen jälkeen Kivimäki toimi SJK:n toimitusjohtajana ennen siirtymistään Lecklen kehitys- ja henkilöstöjohtajaksi sekä HR-praktiikan johtajaksi. Vimpeliläislähtöinen Vesa Vihriälä, valtiotieteen tohtori ja emeritus työelämäprofessori, laajentaa aihepiiriä myös kansainvälisiin kuvioihin puheenvuorollaan ”Myös pieni voi menestyä”. Hän nostaa maineen esille menestystekijänä.

Tilaisuuden juontaa ex-hiihtäjä Kalle Lassila.

–Vimpeli on pieni paikkakunta, jossa on isoja, menestyviä yrityksiä ja pieni seura, joka on pesäpallon huipulla. Menestys ei riipu siis toimijan koosta, Tero Lassila toteaa.

Pelaajat ja seura yhdessä lasten ja nuorten mielenterveyden asialla

VANTAAN kouluampumisen jälkeen Vedossa haluttiin tehdä jotakin lasten ja nuorten mielenterveystyön hyväksi.

–Päätettiin yhteistyössä Mieli ry:n kanssa kerätä potti, johon pelaajat lähtivät mukaan sijoittamalla osan pelaajapalkkioistaan ja Veto laittoi osuuden, jolloin saatiin kokoon 2 000 euroa. Kun haaste julkaistiin somessa, on potti noussut lähelle 3 000 euroa. Nyt pottia kasvatetaan lahjoittamalla osa Vimpeli-Sotkamo pelin lipputuotoista kyseiseen mielipottiin Elämä on joukkuepeliä. Haluamme seurana ja joukkueena kantaa kortemme kekoon aikana, jolloin lasten ja nuorten mieli on monessa suhteessa koetuksella, tehdä oman osamme niiden hyväksi, jotka apua tarvitsevat.

Luitko jo nämä jutut?

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.