Henkilöauto ja kuorma-auto kolaroivat Alajärvellä

Alajärvellä tapahtui liikenneonnettomuus 20.6.2024.
Alajärvellä tapahtui liikenneonnettomuus 20.6.2024.
Alajärvellä tapahtui liikenneonnettomuus 20.6.2024.
Alajärvellä tapahtui liikenneonnettomuus 20.6.2024.

Lapuantiellä Alajärvellä tapahtui torstaina puolen päivän aikaan henkilöauton ja kuorma-auton kolari, jossa henkilöauton kuljettaja loukkaantui vakavasti.

Kolarin johdosta maitoauto kaatui kyljelleen ojaan ja henkilöauto ajautui omaan kulkusuuntaan nähden ojaan. Pelastuslaitos irrotti henkilöauton kuljettajan ensihoidon hoidettavaksi. Onnettomuuspaikalla tehtyjen hoitotoimien jälkeen kuljettaja siirrettiin Tampereen Yliopistolliseen sairaalaan. Maitoauton kuljettaja selvisi vammoitta eikä tapahtumassa ollut muita toimenpiteitä. Tilannepaikalla pelastuslaitos jatkaa ympäristövahingontorjuntaa maitoauton säiliövuodon vuoksi.

Tuorein tiedote pelastuslaitokselta kello 15.14:

Tilannepaikalla pelastuslaitos avustaa parhaillaan maitoauton liikennöitsijää säiliön tyhjentämisessä toiseen maitoautoon. Tyhjentämisen jälkeen alkavat raskaan kaluston nostotyöt, jotka kestävät arviolta 1-2 tuntia. Tilanteesta aiheutuu edelleen liikennehaittaa ja pelastuslaitos ohjaa liikennettä. Liikenne joudutaan katkaisemaan ajoittain. Ympäristövahingon tutkinta alkaa nostotyön päätyttyä. Ympäristövahingon tiedottaminen siirtyy ympäristöviranomaiselle.

Tämä on pelastuslaitoksen viimeinen tiedote onnettomuustilanteesta.

Seuraa tilannetta Fintrafficin sivulla

Juttua päivitetty kello 13.52 ja kello 15.15.

Luitko jo nämä jutut?

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.