Kalastusintoisia varkaita Lappajärvellä – repussa saattaa olla melkoinen sotku

Marko Vesapuiston uistinlaatikot oli tyhjennyksen jälkeen pinottu siististi pihassa olevan veneen päälle.
Marko Vesapuiston uistinlaatikot oli tyhjennyksen jälkeen pinottu siististi pihassa olevan veneen päälle.
Marko Vesapuiston uistinlaatikot oli tyhjennyksen jälkeen pinottu siististi pihassa olevan veneen päälle.
Marko Vesapuiston uistinlaatikot oli tyhjennyksen jälkeen pinottu siististi pihassa olevan veneen päälle.
LAPPAJÄRVEN Vanhalantiellä sattui sunnuntain ja maanantaina välisenä yönä erikoinen varkaus, kun Marko Vesapuiston uistimet kiinnostivat yöllisiä kulkijoita. Vorojen matkaan lähti pihamaalta useita kymmeniä erilaisia uistimia, joista osa harvinaisia. Uistimien rahallinen arvo on useita sa...

LAPPAJÄRVEN Vanhalantiellä sattui sunnuntain ja maanantaina välisenä yönä erikoinen varkaus, kun Marko Vesapuiston uistimet kiinnostivat yöllisiä kulkijoita. Vorojen matkaan lähti pihamaalta useita kymmeniä erilaisia uistimia, joista osa harvinaisia. Uistimien rahallinen arvo on useita sa…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.