Purmojärven ympäri on juostu jo vuodesta 1937

Purmojärven ympärijuoksun historia yltää 1930-luvulle. Viime vuonna kilpasarjan lähtö näytti tältä. Kuva: Mauri Jokela.
Purmojärven ympärijuoksun historia yltää 1930-luvulle. Viime vuonna kilpasarjan lähtö näytti tältä. Kuva: Mauri Jokela.
Purmojärven ympärijuoksun historia yltää 1930-luvulle. Viime vuonna kilpasarjan lähtö näytti tältä. Kuva: Mauri Jokela.
Purmojärven ympärijuoksun historia yltää 1930-luvulle. Viime vuonna kilpasarjan lähtö näytti tältä. Kuva: Mauri Jokela.
PERINTEINEN PURMOJÄRVEN YMPÄRIJUOKSU juostaan taas toisena juhannuspäivänä 23. kesäkuuta kello 13 Purmojärven rantahallilla. Tapahtumalla on pitkät perinteet ja paikalle on aina saapunut väkeä Suomen joka kolkasta. Purmojärven ympärijuoksu on pituudeltaan 11,5 kilometriä. Ennakkoon ...

PERINTEINEN PURMOJÄRVEN YMPÄRIJUOKSU juostaan taas toisena juhannuspäivänä 23. kesäkuuta kello 13 Purmojärven rantahallilla. Tapahtumalla on pitkät perinteet ja paikalle on aina saapunut väkeä Suomen joka kolkasta.

Purmojärven ympärijuoksu on pituudeltaan 11,5 kilometriä. Ennakkoon …

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.