Alajärvi muuttaa tiedotuskäytäntöään

Jatkossa pöytäkirjat julkaistaan vasta tarkastamisen jälkeen eli käytännössä keskiviikkona tai torstaina kokouksen jälkeen.
Jatkossa Alajärven kaupunginhallituksen ja -valtuuston pöytäkirjat julkaistaan vasta tarkastamisen jälkeen eli käytännössä keskiviikkona tai torstaina kokouksen jälkeen.
Jatkossa pöytäkirjat julkaistaan vasta tarkastamisen jälkeen eli käytännössä keskiviikkona tai torstaina kokouksen jälkeen.
Jatkossa Alajärven kaupunginhallituksen ja -valtuuston pöytäkirjat julkaistaan vasta tarkastamisen jälkeen eli käytännössä keskiviikkona tai torstaina kokouksen jälkeen.

ALAJÄRVEN kaupunki tiedotti muuttaneensa käytäntöä kaupunginhallituksen ja -valtuuston kokousten tiedottamisesta. Jatkossa pöytäkirjat julkaistaan vasta tarkastamisen jälkeen eli käytännössä keskiviikkona tai torstaina kokouksen jälkeen. Medialla on pääsy kaupunginvaltuuston kokouksiin, kaupunginhallituksen kokoukset ovat suljettuja. Tästä johtuen voimme tiedottaa päätöksistä muutaman päivän viiveellä.

Esimerkiksi Lappajärvi ja Kauhava toimittavat hallituksen päätösluettelot heti maanantaina kokouksen päätyttyä. Valtuuston kokousten päätökset ovat saatavilla muissa kunnissa pääsääntöisesti kokousta seuraavan päivän aamupäivällä.

Lue myös nämä jutut

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA