Lappajärven ympärillä runsaasti AirBnB:n kautta vuokrattavia asuntoja

Kuvilla on iso merkitys, kun asiakas etsii yöpymispaikkaa. Kuva: Tarleena Lehtiniemi.
Kuvilla on iso merkitys, kun asiakas etsii yöpymispaikkaa. Kuva: Tarleena Lehtiniemi.
Kuvilla on iso merkitys, kun asiakas etsii yöpymispaikkaa. Kuva: Tarleena Lehtiniemi.
Kuvilla on iso merkitys, kun asiakas etsii yöpymispaikkaa. Kuva: Tarleena Lehtiniemi.
LAPPAJÄRVEN ympäryskunnissa on runsaasti lyhyeksi ajaksi vuokrattavia asuntoja AirBnB-palvelussa. Tarjolla on lähes joka kunnassa jopa parikymmentä majapaikkaa. On rintamamiestaloja, mummonmökkejä, kerrostaloasuntoja, myös yksi teltta rannalla. Lappajärveläinen vuokraaja Tarleena Lehtin...

LAPPAJÄRVEN ympäryskunnissa on runsaasti lyhyeksi ajaksi vuokrattavia asuntoja AirBnB-palvelussa. Tarjolla on lähes joka kunnassa jopa parikymmentä majapaikkaa. On rintamamiestaloja, mummonmökkejä, kerrostaloasuntoja, myös yksi teltta rannalla.

Lappajärveläinen vuokraaja Tarleena Lehtin…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.