Lappajärvi tukee kunnan näkyvyyttä parantavia tapahtumia

Lappajärven kehitysvaliokunta myönsi 3 000 euron avustuksen Lappajärven Yrittäjille markkinasihteerin palkkaamiseen.
Lappajärven kehitysvaliokunta myönsi 3 000 euron avustuksen Lappajärven Yrittäjille markkinasihteerin palkkaamiseen.
Lappajärven kehitysvaliokunta myönsi 3 000 euron avustuksen Lappajärven Yrittäjille markkinasihteerin palkkaamiseen.
Lappajärven kehitysvaliokunta myönsi 3 000 euron avustuksen Lappajärven Yrittäjille markkinasihteerin palkkaamiseen.

LAPPAJÄRVEN KEHITYSVALIOKUNTA hyväksyi 21. toukokuuta tapahtumien toiminta-avustusperiaatteet. Kunnalla on ollut tapana tukea erilaisia toimijoita tapahtumien järjestämisessä sekä tukemalla tapahtumia pienimuotoisina toiminta-avustuksina. Tähän ei ole kuitenkaan ollut olemassa selkeää raamia, millä ehdoilla kunta on mukana tukemassa mitäkin tapahtumaa.

Kunnan tavoitteena on jatkossakin kannustaa Lappajärven alueella olevia toimijoita tapahtumien järjestämiseen. Kunta voi tietyin ehdoin myöntää toiminta-avustuksia tapahtumille. Niiden näkyvyys ja markkina-arvo otetaan huomioon avustusta myönnettäessä. Tapahtumalla tulee olla selkeä näkyvyyttä edistävä vaikutus kunnalle ja toiminta-avustuksen suuruus riippuu tapahtuman luonteesta ja laajuudesta.

Toiminta-avustusta Lappajärven tapahtumien järjestämiseen myönnetään vuodessa enimmillään 10 000 euroa kunnan 40 000 euron markkinointibudjetista. Kunnan vastuulla on jakaa avustus tasaisesti vuoden ajan eri tapahtumille. Toiminta-avustuksesta päättää kunnanjohtaja tai hänen viransijaisenaan hallintojohtaja.

Periaatteissa linjataan, että avustusta voi saada selkeästi näkyvyyttä edistävään tapahtumaan tai kampanjaan eli vähintään noin 500 osallistujan fyysiseen tapahtumaan tai vähintään noin 50 000 tavoitetun käyttäjän medianäkyvyyttä lisäävään kampanjaan.

Kunta tukee markkinoita 3 000 eurolla

LAPPAJÄRVEN YRITTÄJÄT RY:LLE myönnettiin 3 000 euron avustus Lappajärven kesämarkkinoiden 2024 järjestämiseen. Summa käytetään markkinasihteerin palkkaukseen. Markkinasihteeri hoitaa kaiken käytännön järjestelyn, markkinapaikkojen varauksen ja hallinnoinnin, laskutuksen, lupien hakemisen ja niin edelleen. Toiminta-avustusta perustellaan sillä, että talkooväen saaminen on nykypäivänä todella vaikea saada.

Lisää juttuja Lappajärveltä

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.