Kesäseutu on vihdoin täällä!

Kesäseutu tarjoaa iloa koko kesäksi.
Kesäseutu tarjoaa iloa koko kesäksi.
Kesäseutu tarjoaa iloa koko kesäksi.
Kesäseutu tarjoaa iloa koko kesäksi.

Huh, mikä lukupaakki! Odotettu Kesäseutu tarjoaa asiaa ja inspiraatiota huikeat 64 sivua, lukemista riittää todellakin vaikka koko kesäksi. Sivuilta löytyy lukuisten menovinkkien lisäksi painavia mielipiteitä Evijärven tuulivoimalahankkeesta ja kestävästä kehityksestä, kirjavinkkejä ja erilaisia harrastuksia.

Muutamia nostoja:

Kvarnbackenin tuulivoimahanke herättää voimakkaita mielipiteitä. Yhtiöiden olemattomat tai liian pienet purkuvakuudet huolettavat, kuka lopulta joutuu maksajaksi?

Suomen ainoaa snookeriin keskittynyttä podcastia tehdään Vimpelissä. Podcastissa Jari Herrala ja Kimmo Mäenpää haluavat pitää keskustelun rentona. Tuottajana häärii alajärveläislähtöinen Taneli Hiekka.

Asuntovaunuilu on vienyt alajärveläisen Milaja Ketosen mennessään.

Marja-Leena Kosken kesämökki Särkikylässä osallistui Suomen kaunein koti: Kesämökit -kilpailuun. Mökistä löytyy lukemattomia kauniita yksityiskohtia.

Kesän harrastuksiin löytyy lehdestämme mainioita vinkkejä. Lehden oma “eräjorma” Eija Pippola kertoo retkeilyn saloja, pyöräreitteihin löytyy vinkkejä ja näkökulmaa harrastukseen antaa kortesjärveläinen aktiivipyöräilijä Jyrki Ryhänen.

Järviseudun kesä on tapahtumia täynnä ja jokainen tiedossa oleva tapahtuma löytynee lehtien sivuilta. Joten: lue, koe ja nauti.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.