Terrace Kirppu lämmittää kesää entisestään 

Miika Lahnalampi ja Jenni Hyyppä lupaavat Terrace Kirpun tarjoavan lämpimän läheistä tunnelmaa.
Miika Lahnalampi ja Jenni Hyyppä lupaavat Terrace Kirpun tarjoavan lämpimän läheistä tunnelmaa.
Miika Lahnalampi ja Jenni Hyyppä lupaavat Terrace Kirpun tarjoavan lämpimän läheistä tunnelmaa.
Miika Lahnalampi ja Jenni Hyyppä lupaavat Terrace Kirpun tarjoavan lämpimän läheistä tunnelmaa.
LAPPAJÄRVEN Nykälänniemen upeissa rantamaisemissa sijaitseva Terrace Kirppu avaa ovensa 1. kesäkuuta. Jenni ja Kristian Hyypän sekä Miika Lahnalammen suunnitelmissa on pitää rantabaaria avoinna aikaisempia vuosia laajemmin.   Rantabaari onkin mainio kesäkohde, siellä voi ma...

LAPPAJÄRVEN Nykälänniemen upeissa rantamaisemissa sijaitseva Terrace Kirppu avaa ovensa 1. kesäkuuta. Jenni ja Kristian Hyypän sekä Miika Lahnalammen suunnitelmissa on pitää rantabaaria avoinna aikaisempia vuosia laajemmin.  

Rantabaari onkin mainio kesäkohde, siellä voi ma…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.