Sotaveteraani Aarre Öörni 100 vuotta  

100-vuotias Aarre Öörni on Lappajärven viimeinen elossa oleva sotaveteraani.
100-vuotias Aarre Öörni on Lappajärven viimeinen elossa oleva sotaveteraani.
100-vuotias Aarre Öörni on Lappajärven viimeinen elossa oleva sotaveteraani.
100-vuotias Aarre Öörni on Lappajärven viimeinen elossa oleva sotaveteraani.

VIIME lauantaina 11. toukokuuta viettiin Lappajärven viimeisen elossa olevan sotaveteraanin Aarre Öörnin 100-vuotisjuhlia. Juhlat järjestettiin Lappajärven Kivikoululla. Satavuotisjuhlien ohjelma oli päivänsankarin itsensä laatima ja sen aloitti Reijo Öörni tervetulotoivotuksella. Ennen ruokailua veisattiin ruokavirtenä Herraa hyvää kiittäkää, kanttori Ismo Pitkäsen säestämänä. 

Ruokailun päättyessä, Mikko Päällysaho esitti pianoesityksen juhlayleisölle. Musiikkiesitykset jatkuivat lastenlastenlapsien Maamme-laulu esityksellä päivänsankarille. Katja Öörni piti onnittelupuheen papalle, jonka jälkeen veisattiin virsi 341 – Kiitos sulle Jumalani. Antti Keskisen serkkujen onnittelun jälkeen, Kirsti Narinen lauloi Elämälle kiitos, säestäjänä Mikko Päällysaho.  

Mainos

Veteraanityön edustaja Eino Korri toi tervehdyksen ja onnittelut Aarre Öörnille. Onnitteluja jatkoi Pertti Kortesniemi, Etelä-Pohjanmaan perinneyhdistyksen puheenjohtajan onnittelu. Veisattiin suvivirsi 371, jonka jälkeen Ossi Laine toi Rukajärven suunnan historiayhdistyksen hallituksen onnittelun Rukajärven veteraani Aarre Öörnille. Lopuksi kuultiin Veteraanin iltahuuto kanttori Ismo Pitkäsen esittämänä.  

Lue myös nämä jutut

Matti Ristinen runoili ja musisoi Lappajärvellä

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.