Moottorisahataidetta Tapolanvuorella 

August Eskelinen oli koko kisan paras ja voitti myös Järviseudun Sanomien lehdistön palkinnon.
August Eskelinen oli koko kisan paras ja voitti myös Järviseudun Sanomien lehdistön palkinnon.
August Eskelinen oli koko kisan paras ja voitti myös Järviseudun Sanomien lehdistön palkinnon.
August Eskelinen oli koko kisan paras ja voitti myös Järviseudun Sanomien lehdistön palkinnon.
VIIKONLOPPUNA järjestettiin kaksipäiväinen puunveistokisa Tapolanvuorella Lappajärven Ylipäässä. Rajoitettujen majoitus- ja muiden tilojen vuoksi osallistujamäärä oli pudotettu kymmeneen, ja peruutusten jälkeen kisaan osallistui kahdeksan veistäjää.   Järjestäjä Tapio ...

VIIKONLOPPUNA järjestettiin kaksipäiväinen puunveistokisa Tapolanvuorella Lappajärven Ylipäässä. Rajoitettujen majoitus- ja muiden tilojen vuoksi osallistujamäärä oli pudotettu kymmeneen, ja peruutusten jälkeen kisaan osallistui kahdeksan veistäjää.  

Järjestäjä Tapio …

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.