Lakis Areenalla hienot äitienpäiväjuhlat 

Äitienpäiväjuhlassa oli runsaasti yleisöä.
Äitienpäiväjuhlassa oli runsaasti yleisöä.
Äitienpäiväjuhlassa oli runsaasti yleisöä.
Äitienpäiväjuhlassa oli runsaasti yleisöä.
LAKANIEMI-POKELA-PYHÄLAHTI kyläseura elvytti vanhoja perinteitä järjestämällä Lakis Areenalla äitienpäiväjuhlan. Juhlan luonteeseen kuuluu, että sinne on vapaa pääsy ja kakkukahvitkin haluttiin tarjota veloituksetta, joten ennen juhlia järjestettiin kansalaiskeräys, jonka tuotoilla k...

LAKANIEMI-POKELA-PYHÄLAHTI kyläseura elvytti vanhoja perinteitä järjestämällä Lakis Areenalla äitienpäiväjuhlan. Juhlan luonteeseen kuuluu, että sinne on vapaa pääsy ja kakkukahvitkin haluttiin tarjota veloituksetta, joten ennen juhlia järjestettiin kansalaiskeräys, jonka tuotoilla k…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.