Seuralla tavataan 

Lauantaitorit pyörähtävät käyntiin Lappajärven Nuorisoseuralla.
Lauantaitorit pyörähtävät käyntiin Lappajärven Nuorisoseuralla.
Lauantaitorit pyörähtävät käyntiin Lappajärven Nuorisoseuralla.
Lauantaitorit pyörähtävät käyntiin Lappajärven Nuorisoseuralla.

LAUANTAITORIN odotettu kesänavaus Lappajärven Nuorisoseuralla järjestetään lauantaina 18. toukokuuta 2024. Tori on avoinna kello 10–14. Markkinamyyjille löytyy edullisia myyntipaikkoja sisällä sekä ulkosalla. Paikat kannattaa varata hyvissä ajoin Arvilta tai Pirjolta. Nuorille myyjille paikat ovat edelleen ilmaiset. Paikalla purtavaa puffetista, arvontaa, onnenpyörä ja lapsille ilmainen ”aina voittaa”. Musiikkiesityksiä kello 12 eteenpäin. Mukavaa yhdessäoloa Lappajärven Nuorisoseuralla, tervetuloa! Osoite, Nissintie 35. 

Mainos
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.