Liikunta-aktiivi Oili Kaunisto nauttii Vimpelin liikuntakulttuurista  

Oilin lempipaikka kotipihalla on pihasaunan terassi, johon paistaa iltapäivän aurinko. Kuva: Kaisu Huhtala.
Oilin lempipaikka kotipihalla on pihasaunan terassi, johon paistaa iltapäivän aurinko. Kuva: Kaisu Huhtala.
Oilin lempipaikka kotipihalla on pihasaunan terassi, johon paistaa iltapäivän aurinko. Kuva: Kaisu Huhtala.
Oilin lempipaikka kotipihalla on pihasaunan terassi, johon paistaa iltapäivän aurinko. Kuva: Kaisu Huhtala.
OILI KAUNISTON työt liikunnanohjaajana saivat jäädä, kun rakkaus kiidätti Helsingistä Vimpeliin vuonna 1987. Tuore rouva ehti toimia Vimpelin Vedon toiminnanjohtajana ensimmäiset puoli vuotta, ennen kuin lastenhoito ja karjatilan emännän kiireet siirsivät liikuntatyöt sivuun.  Ku...

OILI KAUNISTON työt liikunnanohjaajana saivat jäädä, kun rakkaus kiidätti Helsingistä Vimpeliin vuonna 1987. Tuore rouva ehti toimia Vimpelin Vedon toiminnanjohtajana ensimmäiset puoli vuotta, ennen kuin lastenhoito ja karjatilan emännän kiireet siirsivät liikuntatyöt sivuun. 

Ku…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.