Perinnepäivä järjestetään museoniityllä

Riukuaidan tekoa perinnepäivässä vuonna 2016.
Perinnepäivällä on pitkät perinteet. Riukuaidan tekoa perinnepäivässä vuonna 2016. Kuva arkistosta.
Riukuaidan tekoa perinnepäivässä vuonna 2016.
Perinnepäivällä on pitkät perinteet. Riukuaidan tekoa perinnepäivässä vuonna 2016. Kuva arkistosta.

PERINNEPÄIVÄ järjestetään Lehtimäen Pappilanmäen museoniityllä kirkonkylällä torstaina 16. toukokuuta 2024 kello 11–14.
Perinnepäivän ohjelmassa on kasvien tunnistusta, vieraslajineuvontaa, perinneaidan tekoa sekä Alajärven 4H-yhdistyksen ja Meijän Kotiseutu-projektin järjestämää luonto- ja kotiseutuaiheista toimintaa lapsille. Perinnetöitä tekevät JAMI Kurejoen luonto- ja ympäristöalan opiskelijat.

Mainos

Tarjolla nokipannukahvit ja villiyrttijuomaa. Kotiseutumuseo on avoinna tapahtuman ajan. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Alajärven 4H-yhdistys, Meijän Kotiseutu-projekti, Lehtimäki-seura ry., sekä JAMI Kurejoen luonto- ja ympäristöalan opiskelijat.
Lisätietoja tapahtumasta antaa Mari Kaunisto.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.