Jo perinteeksi muodostunutta perinnepäivää vietetään museoniityllä keskiviikkona

Riukuaidan tekoa perinnepäivässä vuonna 2016.
Riukuaidan tekoa perinnepäivässä vuonna 2016.
Alajärven 4H-yhdistys, LuontoOn -hanke, Lehtimäki-seura ry., JAMI Kurejoen luonto- ja ympäristöalan opiskelijat järjestävät perinteiseksi muodostuneen perinnepäivä Lehtimäen Pappilanmäen museoniityllä kirkonkylällä keskiviikkona 18.5.2022 kello 11-14.

Perinnepäivän ohjelmassa on kasvien tunnistusta, vieraslajineuvontaa, perinteistä niityn hoitoa sekä LuontoOn-hankkeen järjestämää luonnon tutkimusta. Esittelyssä LuontoOn-reput, joita mahdollista kokeilla tapahtuman aikana. Perinnetöitä tekevät JAMI Kurejoen luonto- ja ympäristöalan opiskelijat sekä Alajärven 4H-yhdistys. Tarjolla nokipannukahvit ja villiyrttijuomaa. Kotiseutumuseo on avoinna tapahtuman ajan. 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.