Tuplamestarit palkittiin Alajärven liikkuvin yritys -kisassa

Helmikartanon Jonna Turja (vas.), Anu Kujala ja Päivi Rentola, Fysio Järviseudun Jenna Himanka ja Eija Höri sekä Kolmen ruusun keittiöiden Jorma Niskakangas palkittiin Alajärven liikkuvin yritys -kilpailussa.
Helmikartanon Jonna Turja (vas.), Anu Kujala ja Päivi Rentola, Fysio Järviseudun Jenna Himanka ja Eija Höri sekä Kolmen ruusun keittiöiden Jorma Niskakangas palkittiin Alajärven liikkuvin yritys -kilpailussa.
Helmikartanon Jonna Turja (vas.), Anu Kujala ja Päivi Rentola, Fysio Järviseudun Jenna Himanka ja Eija Höri sekä Kolmen ruusun keittiöiden Jorma Niskakangas palkittiin Alajärven liikkuvin yritys -kilpailussa.
Helmikartanon Jonna Turja (vas.), Anu Kujala ja Päivi Rentola, Fysio Järviseudun Jenna Himanka ja Eija Höri sekä Kolmen ruusun keittiöiden Jorma Niskakangas palkittiin Alajärven liikkuvin yritys -kilpailussa.

KOLMATTA kertaa järjestetyn Alajärven liikkuvin yritys -kilpailun voittajakolmikkoa yhdisti ahkeran liikkumisen lisäksi se, että kaikki voittivat sarjansa nyt toiseen kertaan. Minisarjassa, johon osallistuvat korkeintaan viiden työntekijän yritykset, voiton vei Kolmen ruusun keittiöt. Pienemmässä keskisarjassa (6–15 työntekijää) voiton vei Fysio Järviseutu Oy ja isommassa keskisarjassa (16–50 työntekijää) Hoivakoti Helmikartano Oy.

–Kampanjaan osallistui tänä vuonna 17 yritystä, kun viime kerralla osallistujia oli 16. Myös osallistujien henkilömäärä kasvoi. Kisa oli varsin tiukka, kertoi liikuntakoordinaattori Salla Hemminki.

Kilpailu toteutettiin yhteistyössä kaupungin liikuntapalveluiden ja Alajärven Yrittäjien kesken.

Helmikartanossa kampanjaa osattiin henkilökunnan keskuudessa jo odottaa aiempien vuosien kokemuksen perusteella.

–Liikunta on työlle hyvää vastapainoa, vaikka työ onkin fyysistä, yrittäjä Anu Kujala kertoi.

–Kuntoilu ja raitis ilma tekevät hyvää niin mielelle kuin kehollekin.

–Osallistuminen motivoi niitäkin, jotka eivät välttämättä muuten liiku niin aktiivisesti, totesi Jonna Turja. Hänelle merkintöjä kertyi maksimimäärä eli kaksi päivässä tammi-maaliskuun välisenä kampanja-aikana muun muassa lenkkeilyn ja salibandyn merkeissä. Päivi Rentolan liikuntarastit koostuivat pääasiassa hiihdosta ja lumenluonnista, joille talven säät tarjosivat optimaaliset olosuhteet.

Fysio Järviseudun porukka liikkuu paitsi itsekseen ja omatoimisesti vapaa-ajalla ja työn puitteissa asiakkaiden kanssa, myös yhdessä.

–Nyt meillä on ollut yhteinen padelvuoro. Aiemmin olemme pelanneet golfia, kertoi Eija Höri.

Kolmen ruusun keittiöiden yrittäjä ja ainoa täysiaikainen työntekijä Jorma Niskakangas oli tyytyväinen voiton lisäksi myös hiihtokauden tavoitteensa täyttymiseen.

–Kolmena vuonna on ollut päämääränä hiihtää talven aikana 3 500 kilometriä. Nyt työt eivät niin paljon häirinneet harrastamista ja se onnistui. Hiihdän 30 kilometriä kerralla ja talven aikana kävin hiihtämässä 120 kertaa.

ENSI VUONNA Alajärven liikkuvin yritys -kilpailu pyrkii saamaan vieläkin enemmän väkeä liikkeelle.

–Tavoitteena on markkinoida kampanjaa aktiivisemmin ja tukea sitä kampanjan aikana somesisällöillä, Hemminki kertoi.

Sinua saattaisivat kiinnostaa nämä jutut

Mainos
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.