Avainpelaajien poissaoloista kärsinyt Veto taipui karhuluolassa

Vimpelin Veto
Vimpelin Veto.
Vimpelin Veto
Vimpelin Veto.

PeKa-Veto 78-63 (39-34)

Vimpelin Veto taipui naisten Korisliigan puolivälierissä Kotkan Peli-Karhuille. Kotka johtaa ottelusarjaa voitoin 2-1. Vedon riveistä puuttuivat jenkkipelurit Sam Breen sekä edellisessä ottelussa päätään kolhinut Jah’Che Whitfield. Veto-luotsi Jukka-Pekka Kujalan mukaan Whitfield oli sivussa varotoimenpiteenä.

– Hän ei ollut lainkaan mukana Kotkassa. On kuitenkin onneksi hyvin mahdollista, että hän on mukana seuraavassa ottelussa. Breen taas on todennäköisesti edelleen sivussa.

Ottelun ensimmäinen neljännes eteni tasaisesti, Peli-Karhut kuittasi se pisteellä. Sama tahti jatkui toisellakin kymmenminuuttisella, mikä merkattiin kotkalaisille neljällä pisteellä. Kolmannella neljänneksellä Veto nousi lähimmillään kahden pisteen päähän, Peli-Karhut kuitenkin runttasi lopulta numeroiksi 58-51. Päätösneljänneksellä Vedon eväät eivät enää riittäneet nousemaan rinnalle, Peli-Karhut kuittasi pätkän kahdeksalla pisteellä.

Vedon tehokkaimmat olivat Sirene Tuitele ja Anni Kujala, 17, sekä Silja Viita,10. Levypallot Peli-Karhuille 47-40. Peli-Karhut upotti pelitilanneheitot 40-prosenttisesti, Vedon lukema 33. Kotkalaiset saalistivat vapaaheitoista yhdeksän pistettä Vetoa enemmän, saldot 12/18 sekä 3/8.

Mainos

Kujala oli tyytyväinen joukkueen tahtotilaan.

– Kunniakas kamppailu, peli eteni varsin tasaisesti. Peli-Karhut heitti kuitenkin hieman paremmin, ja myös vapaaheitoilla kertyi eroa. Kaikki on kuitenkin täysin avoinna, taisteluilme oli nytkin hyvä, ja se tulee jatkumaan.

Ottelusarja jatkuu perjantaina Vimpelissä. Välieräpaikka irtoaa kolmella voitolla.

Tomi Olli

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.