Veto ajeli vuoristorataa

Vimpelin Veto
Vimpelin Veto.
Vimpelin Veto
Vimpelin Veto.

PeKa-Veto 70-61 (40-27)

Vimpelin Veto avasi naisten Korisliigan puolivälierät tappiolla Kotkan Peli-Karhuille vuoristoratamaisen esityksen jälkeen. Vedon riveistä puuttui edelleen Sam Breen.

Ottelun ensimmäisestä kymmenminuuttisesta muodostui Vedon osalta järkyttävä, peli oli täysin kateissa kummassakin päässä kenttää kuten luvut 24-6 kertovat. Toisella neljänneksellä Veto paransi otteitaan kaventaen eron lähimmillään kuuteen pisteeseen. Sen jälkeen sinivalkoisia vietiin jälleen, neljänneksen kaksi viimeistä minuuttia kotkalaisille 7-0.

Tauon jälkeen Vedon vire jatkui edelleen miinusmerkkisenä, kolmas neljännes Peli-Karhuille kahdeksalla pisteellä. Päätöskymmenminuuttisella Vedon peli toimi jälleen ajoittain mukavasti. Vaikka ero kaventui kahdellatoista pisteellä, ei se muuttanut ottelun lopputulosta. Vedon tehokkaimmat olivat neljätoista pistettä heittäneet Anni Kujala ja Silja Viita. Levypallot Peli-Karhuille 53-47.

Veto-luotsi Jukka-Pekka Kujala näki hyvää ja huonoa.

– Ensimmäinen neljännes ei tuonut koreja, vaikka meillä oli heittopaikkoja ja jalkakin kulki, Peli-Karhut pääsi kuitenkin karkuun. Sen jälkeen paransimme, ja välillä taas kaveri sai paremmin otetta. Viimeinen kymmenminuuttinen oli meiltä hyvää peliä.

Mainos

– Tästä otetaan mukaan positiiviset asiat, ja taistelu jatkuu. On selvää, että heittotehojen on oltava parempia.

Sam Breenin paluuseen Kujala ei ottanut kantaa.

– Mennään päivä kerrallaan. Hän on kyennyt jo treenaamaan varsin hyvin, eli paluu on mahdollista.

Ottelusarja jatkuu maanantaina Vimpelissä. Välieräpaikka irtoaa kolmella voitolla.

Tomi Olli

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.