Lappajärven kunnanhallitus teki maakaupat 

Kunta haluaa liittää Kraatterijärvi geoparkin tarinallisuuden osaksi luontoliikuntaa.
Kunta haluaa liittää Kraatterijärvi Geoparkin tarinallisuuden osaksi luontoliikuntaa.
Kunta haluaa liittää Kraatterijärvi geoparkin tarinallisuuden osaksi luontoliikuntaa.
Kunta haluaa liittää Kraatterijärvi Geoparkin tarinallisuuden osaksi luontoliikuntaa.

KUNNANHALLITUS hankki omistukseensa Tuppi-nimisen kiinteistön. Kiinteistö sijaitsee ammattioppilaitoksen takana 150 metriä etelään, ja on pinta-alaltaan noin puoli hehtaaria. Kunnanhallitus päätti lisäksi, että tekniselle johtajalle myönnetään oikeus teknisiin, kauppaan merkitykseltään vähäisiin korjauksiin, mikäli se on tarpeellista. 

Mainos

Lappajärven kunta tarvitsee hankkeen luontopyöräreittien laajentamiseksi ja parantamiseksi tukemaan alueen matkailua. Kunta haluaa liittää Kraatterijärvi geoparkin tarinallisuuden osaksi luontoliikuntaa. Keskeisenä tavoitteena on vastata paikallisen yhteisön tarpeisiin tarjoamalla enemmän ja laadukkaampia luontopyöräilyreittejä, parantaa olemassa olevien reittien, kuten Leipätien käytettävyyttä ja kehittää reittejä myös Lappajärven itäisellä alueella. Kunnanhallitus suhtautui myönteisesti hankehakemukseen suuruudeltaan 30 904 euroa. Kuntarahoitusosuus tuosta summasta on 3090 euroa. Hanke kattaa 90 prosenttia kuluista. 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.