Järviseudun Sanomien digilehti ilmestyy kello 16

Viikon 10 digilehti luettavissa kello 16!
Viikon 10 digilehti luettavissa kello 16!
Viikon 10 digilehti luettavissa kello 16!
Viikon 10 digilehti luettavissa kello 16!

Hiihtolomaviikolla oli tapahtumia mistä valita, ei käynyt aika pitkäksi lomalaisilla. Sivuilta 4 ja 5 löytyy tapahtumien tähtihetkiä, joita riittikin tänä vuonna enemmän kuin hiihtokelejä.

Nallepaini on Evijärvellä tykätty harrastus. Nallepainissa aikuinen ja lapsi tekevät ja harrastavat yhdessä. Aikuiset eivät jää seuraamaan liikuntasalin reunalle, vaan osallistuvat aktiivisesti lapsen kanssa toimintaan. Lapsen koordinaatiokyvyn ja oman kehon hahmottamisen lisäksi Nallepainin koetaan vaikuttavan lapsen ja aikuisen väliseen suhteeseen sitä lujittamalla ja lisäämällä perheenjäsenten yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Talousguru 2024 -kisan voitto pätkähti vimpeliläiselle Patrick Itäniemelle. Kilpailun finaali koostuu kirjallisesta ja suullisesta osuudesta. Kirjallisessa osuudessa piti analysoida Suomen talouden tuottavuutta sekä esittää keinoja tuottavuuden kasvun nopeuttamiseksi. Lue jutusta, mitkä ovat Talousgurun lääkkeet nykyiseen tilanteeseen!

Muitakin saavutuksia rantautui Vimpeliin: Kalevi Kivipellon Kasanova voittoon laikojen SM-kisassa ja Tino Parkkinen sai BJJ:n No-Gi -sarjassa pronssia.

Mainos

Kauhavalla sen sijaan pilkkimestarin tittelin voitti Matti Ala-Lantela Lappajärven kalaveikoista. Viikon Arjen Sankari on Kortesjärveläinen Mika Puntola. Puntola opettaa Jamin Lappajärven yksikössä autoalan perustutkintoa tutkintovastaavana.

Veto kohahdutti pelinjohtajan vaihdoksella. Petri Pulliainen vapautettiin tehtävästään, pestiä jatkaa Kari Kleemola.

Lappajärveläislähtöinen Jani Aho osallistuu tuulipurjehduksen MM-kisoihin ja edustaa siellä Lappajärveä. Lappajärveläisyys on vahva osa Ahon identiteettiä, vaikka arki onkin Seinäjoella.

Nämä ja monta muuta uutista digissä kello 16!

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.