Uudella hankkeella poimitaan digipudokkaita – Poimintoja Viikon 9 Järviseudun Sanomien uutisoinnista

Viikon 9 Järviseudun Sanomat ilmestyy 28.2.2024 ja on digissä luettavissa jo 27.2.
Viikon 9 Järviseudun Sanomat ilmestyy 28.2.2024 ja on digissä luettavissa jo 27.2.
Viikon 9 Järviseudun Sanomat ilmestyy 28.2.2024 ja on digissä luettavissa jo 27.2.
Viikon 9 Järviseudun Sanomat ilmestyy 28.2.2024 ja on digissä luettavissa jo 27.2.

Viikon lehdessä on jälleen runsas kattaus Järviseudun elämää ja tapahtumia. Uutisista muutama on varsin ikävä: Kivitippu kamppailee konkurssin partaalla ja aluetuet uhkaavat pudota, vaikka ne juuri saatiin nousemaan. Pääkirjoituksessaan päätoimittaja Hannu Takala ottaa jälleen kantaa soteuudistuksen hedelmiin tuttuun tyyliinsä.

Iloisia ja positiivisiakin juttuja on. Alajärven ja Vimpelin kirjastoissa aletaan kouluttaa ikäihmisiä ja työelämän ulkopuolella olevia tarpeellisiin digitaitoihin matalan kynnyksen tilaisuuksissa. Avustajamme Tiina Kiviaho vieraili Ylikosken kylällä, missä yhteisöllisyyttä vaalitaan muun muassa kyläiltojen merkeissä. Yhteisöllisyyttä löytyy myös karaokeharrastajien piiristä. Kortesjärven päiväkoti juhlii 30-vuotista toimintaansa. Evijärven Helluntaiseurakunnan ruokajaosta iloa saavat sekä ruoan hakijat että jakajat. Särkikylän koululaiset pääsivät tutustumaan hakkuutyömaahan ja metsäyrityksen toimintaan. Lappajärven Kalaveikkojen viime vuoden kalakisassa pyydettiin ennätyssaaliita.

Mainos

Iloisia uutisia löytyy myös urheilurintamalta: Janna-Juulia Mäenpää otti kultaa nuorten hallikisoista ja JPK jatkaa runkosarjan voittajana pudotuspeleihiin.

Jos et malta odottaa digiä niin nämä jutut pääset jo kurkkaamaan kotisivultamme

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.