Karkkisateen siivittämänä lukulomalle 

Lappajärven penkkaritunnelmia.
Lappajärven penkkaritunnelmia. Kuva: Piia Kivinen.
Lappajärven penkkaritunnelmia.
Lappajärven penkkaritunnelmia. Kuva: Piia Kivinen.

LAPPAJÄRVELLÄ penkkareita vietettiin vauhdikkaasti karkkisateen ja abinäytelmän parissa. Myös Länsirannan koulun oppilaat pääsivät osakseen pukuloistosta ja karkeista, kun hahmot poikkesivat oppilaita tervehtimään. Päivä on jännittävä kaikille koulun oppilaille, ei pelkästään abeille, ja näistäkin hahmoista riitti takuulla ihasteltavaa, ihmeteltävää ja kerrottavaa vielä kotiinkin asti. 

Mainos

Abinäytelmä Napakymppi esitettiin auditoriossa, jonka päälle nautittiin abilounas. Näissä tunnelmissa kelpasi aloitella lukulomaa! 

Tunnistatko saduista tuttuja hahmoja? Kuva: Piia Kivinen.
Abinäytelmä Napakymppi. Kuva: Tarja Puro.
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.