Viikon 6 Lyhyet uutiset: Salonen jatkaa Soinissa

Soinin hallintojohtaja Jari Salonen haki Sulkavan kunnanjohtajan paikkaa.
Soinin hallintojohtaja Jari Salonen haki Sulkavan kunnanjohtajan paikkaa.

HALLINTOJOHTAJA Jari Salonen haki Sulkavan kunnanjohtajan virkaa. Maanantaina kokoontunut Sulkavan kunnanvaltuusto valitsi kunnanjohtajaksi Sakari Varalan. Viikko sitten ratkesi myös Hirvensalmen kunnanjohtajan valinta; Salonen oli vaalissa mukana ja hävisi äänin 10–6 Vesa Elloselle.

Vaikuttajafoorumista ei voittoja

VIMPELIN Yrittäjät ry oli ehdolla Suomen Yrittäjien Vuoden paikallisyhdistykseksi vuosimallia 2023 alle sadan jäsen sarjassa ja Kauhavan Yrittäjät 100–200 jäsenen sarjassa. Voittajat julkistettiin viikonloppuna Vaikuttajafoorumissa. Voitot näissä sarjoissa veivät Parikkala ja Kempele.

HalpaHalliin ilta-ale

HALPAHALLIN kaikissa 35:ssä myymälässä annetaan maanantaista 5. helmikuuta lähtien 60 prosentin alennus kaikista punalaputetuista eli viimeistä käyttöpäivää lähestyvistä tuore-elintarvikkeista kaksi tuntia ennen myymälän sulkeutumista. Tämä tupla-alennus nostaa tavallisen 30 prosentin alennuksen 60 prosenttiin. Muutos tehdään asiakaspalautteen perusteella.

Luitko jo nämä jutut?

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.