Savelan kiinteistökauppa jäi pöydälle Lappajärven kunnanhallituksessa

Lappajärven kunnanhallitus päätti jättää Savela nelosen kiinteistökaupat pöydälle kokouksessaan 6. helmikuuta.
Lappajärven kunnanhallitus päätti jättää Savela nelosen kiinteistökaupat pöydälle kokouksessaan 6. helmikuuta.
Lappajärven kunnanhallitus päätti jättää Savela nelosen kiinteistökaupat pöydälle kokouksessaan 6. helmikuuta.
Lappajärven kunnanhallitus päätti jättää Savela nelosen kiinteistökaupat pöydälle kokouksessaan 6. helmikuuta.

LAPPAJÄRVEN kuntaa on lähestytty kiinteistön Savela IV myynnillä. Kiinteistö Savela IV sijaitsee Nykälänniemessä, Nykäläntien varrella. Kaupan kohde sijaitsee lähivirkistysalueella. Esittelytekstissä selvitettiin, että hallintosäännön pykälän 24 “kunnanhallituksen tehtävät ja toimivalta” mukaan kunnanhallitus päättää määrärahojen puitteissa enintään 100 000 euron maakaupoista. Päätösesityksenä oli, että kunnanhallitus päättää hankkia kiinteistön Savela IV kauppakirjaluonnoksen mukaisesti. Kokouksen kuluessa kunnanjohtaja Sami Alasara teki muutetun esityksen, jonka mukaisesti asia jätetään pöydälle. Muutettu päätösehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

Kunnanjohtajalle ei annettu lupaa osallistua FCG Finnish Consulting Group järjestämään 7.–9.2.2024 RAFO Rahoitus- ja johtamisfoorumi 2024:n laivalla Helsinki – Tukholma – Helsinki. Kunnanhallituksen keskustelun jälkeen kunnanhallitus päätti yksimielisesti, että näin myöhään tulleeseen anomukseen ei myönnetä lupaa. Matkan hinnaksi esittelytekstissä oli mainittu 1 350,00 euroa, joka sisältää ohjelman, ruokailut ja hytin.

Mainos

Lappajärven yhdeksäsluokkalaisten opintoretki Riikaan viikolla 21 kuluvana vuotena hyväksyttiin ja Geolukion jatkavien opintoretki Budapestiin niin ikään hyväksyttiin.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.