Viikon 6 digilehti ilmestyy kello 16

Digilehti luettavissa kello 16!
Digilehti luettavissa kello 16!

Kuluneen viikon tapahtumia lehden sivuilta:

Voimajohtoreitin maastotutkimukset käynnistyvät. Fingrid on selvittänyt maanomistajat kiinteistörekistereistä ja heille on lähetetty infopostia. Voimajohtoreittihanke on herättänyt paljon keskustelua.

Kuntien tavassa tiedottaa kuntalaisia on kirjavia käytäntöjä. Suurimmaksi osaksi tahtotila on kuitenkin parantaa tiedottamista. Jutun yhteyteen on kasattu myös toimituksen terveiset aiheesta.

Kauhavan nuorisotoimi on tasapuolistanut toimintaansa kaikille alueen nuorille. Kortesjärven tilaillat mahdollistavat nuorille kohtaamispaikan mukavan tekemisen äärellä.

Vimpelin kunnan ja Leader Aisaparin yhdistysillassa kuultiin rahoitusmahdollisuuksista. Vimpelin kunnan viestintäsihteeri Hanna-Riikka Uusitalo haluaa muistuttaa kuntalaisia, että alueelle kaivataan kipeästi matkailua palvelevia yrityksiä.

Järviseudulta löytyy paljon osaamista. Meidän kesken -sivulla esittelemme Vimpelissä sijaitsevan Järviseudun kitarahuollon. Kosti Aho hoitaa kielisoittimet uuteen kukoistukseen.

Urheilusivuilta löydät muun muassa Naisten Korisliigan ja JPK:n kuulumiset, sekä lisää tietoa Lakiksen kansikuvan tapahtumasta.

Takasivulta löytyy mielenkiintoinen juttu kirjailija Kirsti Loukolan kirjoista.

Nämä ja monta muuta mukavaa juttua pärähtää luettavaksesi kello 16!

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.