Veto palasi voittojen tielle

Janne Mäkelä kotiutti kolme kertaa.
Janne Mäkelä kotiutti kolme kertaa.
Janne Mäkelä kotiutti kolme kertaa.
Janne Mäkelä kotiutti kolme kertaa.

AA-Veto 0-2 (1-3,0-2)

Vimpelin Veto otti ensimmäisen voittonsa miesten TalviSuperpesiksessä kaatamalla Alajärven Ankkurit Alajärvellä pelatussa ottelussa. Vedon voiton kulmakivenä oli mainiosti toiminut ulkopeli.

Ankkurit otti johdon ensimmäisessä sisävuorossaan Petteri Kortelaisen kotiutuksella. Vedon vastaus tuli toisessa vuorossa Janne Mäkelän mailan puhuessa onnistunutta kieltä. Jakson ratkaisu nähtiin neljännessä vuorossa, missä Elmeri Anttilan ja Juho Heikkalan kotiutukset ratkaisivat voiton Vedolle.

Veto aloitti toisen jakson väkevästi Janne Mäkelän vietyä sinivalkoiset avausvuorossa kahden juoksun johtoon. Enempää juoksuja ei enää nähty Vedon ulkopelin varmistaessa voiton. Ottelun kolmostilanteet Vedolle 11-4 ja kärkilyönnit 32-27. Etenijäosastolla tehokkain oli kaksi juoksua tuonut Lauri Vihriälä. Vedon palkinnon pokkasi lukkari Teemu Kinnunen.

Ensimmäisen voittonsa Vedon pelinjohtajana kokenut Petri Pulliainen oli tyytyväinen.

– Pelasimme sisällä hyvää pesäpalloa, jaksoimme jauhaa läpi pelin omalla tekemisellä. Saimme riittävän määrän kolmostilanteita, ja tarvittavat juoksut syntyivät. Silti lisää paukkuja laitetaan ykköstilanteen purkuun, sen jälkeen Veto on entistäkin kovempi sisäpelijoukkue.

– Myös ulkona homma toimi. Lassilan Severi ja Kanalan Mikko puutuivat kokoonpanosta, silti peli toimi erinomaisesti. Erittäin tärkeä panos oli Teemu Kinnusella, kun vastustaja saa yhden juoksun, on lukkaripeli onnistunut.

Vedon pelit jatkuvat 17.2. Seinäjoella Haminaa vastaan käytävällä ottelulla.

Tomi Olli

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.