Valokuvanäyttely nostaa valokeilaan elämän arvon ja elämänarvot  

Johanna Kareen Onnellinen elämä -valokuvanäyttely on esillä Villa Väinölässä viikolla 4.
Johanna Kareen Onnellinen elämä -valokuvanäyttely on esillä Villa Väinölässä viikolla 4.

LAUANTAINA 20. tammikuuta kello 15 avataan Alajärvellä Villa Väinölässä Onnellinen elämä -valokuvanäyttely, joka kertoo kolmesta pariskunnasta, joita yhdistää se, että heillä kaikilla on kehitysvamma. Vamma ei ole este onnellisuudelle tai elämästä nauttimiselle.  

Onnellinen elämä -näyttelyn teokset herättelevät pohtimaan elämän arvoa ja elämänarvoja. Mitkä asiat tuovat elämään mielekkyyttä ja millaisilla teoilla voimme tuoda iloa toinen toistemme elämään? Näyttely on osa valokuvataiteilija Johanna Kareen KATSO IHMINEN® -konseptia. Näyttely on avoinna vain viikon ajan Villa Väinölässä 22.–26. tammikuuta maanantaista perjantaihin kello 13–17.  

Avajaisissa on mukana yksi kuvatuista pariskunnista sekä valokuvataiteilija Johanna Kare jo toistamiseen, monet muistavat muutama vuosi sitten suurta ihastusta herättäneen näyttelyn ”Erottamattomat”. 

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä jutut

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.