Nokua-Keisasta esitetään Vimpelin hallinto- ja talousjohtajaksi

Halllinto- ja talousjohtajan viran hakutyöryhmä esittää virkaan Eveliina Nokua-Keisasta. Arkistokuva.
Hallinto- ja talousjohtajan viran hakutyöryhmä esittää virkaan Eveliina Nokua-Keisasta. Arkistokuva.

VIMPELIN hallinto- ja talousjohtajan viran hakijoiden haastattelut suoritettiin viikolla 2. Haastattelutyöryhmä päätti yksimielisesti esittää, että virkaan valitaan KM ja KTM Eveliina Nokua-Keisanen. Kunnanhallitus hyväksyi esityksen kokouksessaan 15. tammikuuta. Kunnanvaltuuston ylimääräinen kokous järjestetään 29. tammikuuta ja asialistalla on hallinto- ja talousjohtajan virkavaali. Virkaa haki 12 henkilöä, joista seitsemän haastateltiin.

Vimpeli kritisoi tuulivoiman rakentamisen rajoittamista

MAAKUNTAKAAVA 2050 -EHDOTUKSESTA Vimpelin kunta kommentoi kolmea eri kohtaa. Alueen tuuli- ja aurinkovoima-alueita ei tule lausunnon mukaan pienentää tai kieltää maakuntakaavassa. Metsäpeurojen laiduntamisalueet ja niiden aiheuttamat rajoitukset ja kiellot tuulivoiman rakentamisen osalta tulee poistaa maakuntakaavasta Vimpelin kunnan alueelta.

Viherkäytävät tulee niin ikään kunnan mukaan poistaa ehdotuksesta, koska ne eivät perustu lakiin, koska ne tulisivat suurella todennäköisyydellä rajoittamaan metsätaloutta.

Elinkeinoelämän osalta Järviseudulle tulee lisätä elinkeinoelämän kasvukäytävä -merkintä viennin suuren osuuden vuoksi. Alueen teollisuuteen odotetaan lähivuosina vähintään kymmenien miljoonien eurojen investointeja ja maakuntakaavan yksi merkittävä tehtävä on nimenomaan mahdollistaa kasvua.

KUNNANHALLITUS hyväksyi kunnanjohtaja Sam Leijonanmielen verkostoitumismatkan Viron Tartoon 24.–27. tammikuuta.

Luitko jo nämä jutut?

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.