Rakennusvalvontasihteerin tehtävät järjestellään uudelleen Lappajärvellä

maps-on-the-table1
maps-on-the-table1

LAPPAJÄRVEN tekninen valiokunta päätti 5. joulukuuta, että tammikuun lopulla eläköityvän rakennusvalvontasihteerin tilalle ei palkata kokoaikaista henkilöä. Rakennusvalvontasihteerin tehtävää tulee hoitamaan edunvalvontaan palkattu sihteeri 40 prosentin viikkotyöajalla. Kunnanhallituksen henkilöstöjaostolle päätettiin esittää, että rakennusvalvontasihteerin virka muutetaan työsopimussuhteiseksi.

Nykyinen rakennusvalvontasihteeri on tehnyt täyttä työaikaa. Tällä hetkellä rakentamisen lupamäärät ovat laskussa, ja työmäärä on aiempiin vuosiin verrattuna vähentynyt. Lisäksi Lappajärven kunnassa on pyritty karsimaan kulurakennetta niin, että toimintakuluja saataisiin vähennettyä.

TIEDOKSI merkittiin, että Halkosaaressa syksyn aikana rakennettu esteetön reitti on valmistunut marraskuun aikana ja urakka on vastaanotettavissa. Lopullinen hinta urakalle on 83 143,95 euroa sekä arvonlisävero. Myös kuntaan teknisen johtajan hankintapäätöksellä syksyn aikana rakennettu Hyytisentien ja Nissintien risteysalueen korotus on valmis. Sen hinnaksi tuli 41 913,00 euroa plus arvonlisävero.

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä jutut

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.