Evijärvellä tuettiin toimintaa ja kulttuuria

Evijärven Mieslaulajat kuvattuna huhtikuussa 2022. Kuva: Satu Lumiaho.
Evijärven Mieslaulajat kuvattuna huhtikuussa 2022. Kuva: Satu Lumiaho.

EVIJÄRVEN sivistyslautakunta jakoi 28. marraskuuta kulttuuritoimen toiminta- ja kohdeavustukset. Aiemmin syksyllä järjestetyllä hakukierroksella kulttuuritoimen toiminta- ja kohdeavustuksia ei jaettu, koska lautakunta katsoi, etteivät hakemukset täyttäneet kriteerejä.

Evijärven Alapään Nuorisoseura Ry saa yleisavustusta bingotoiminnan aloittamiseen 200 euroa sekä saman verran kohdeavustusta musiikki-iltamien järjestämiseen. Evijärven Mieslaulajat saa 150 euroa kohdeavustusta laulu- ja esiintymisharjoitusten kustannuksiin. Evijärvi-Seuralle myönnettiin 200 euroa toiminta-avustusta sekä 300 euroa äitienpäiväkonsertin järjestämiseen. Evijärven Musiikinystävät ry saa 150 euroa toiminnan käynnistämiseen sekä 100 euroa nuottien ja soitinten hankintaan.

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä jutut

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.