Lappajärven kesäteatteri tarjoaa juurihoitoa 

Lappajärven kesäteatterissa on perinteisesti riittänyt yleisöä.
Lappajärven kesäteatterissa on perinteisesti riittänyt yleisöä.

Lappajärven kesäteatterin ensi kesän esityksenä valloittaa musiikkikomedia Juurihoitoa siirtolapuutarhassa. Elina Stirkkisen ja Sari Siikanderin käsikirjoittaman esityksen rooleissa nähdään niin televisiosta kuin teatterilavoilta tuttuja kasvoja, kun Kirsti Valve, Elina Stirkkinen, Mikko Penttilä, Pia Piltz sekä Juha Pulli viihdyttävät yleisöä. Ohjauksesta vastaa Sari Siikander, koreografiasta Mikko Ahti sekä musiikin tuotannosta ja sovituksesta Headline Recording Studio/Jari Latomaa ja Sami Hintsanen

Juurihoitoa siirtolapuutarhassa esitetään ensimmäisen kerran 29. kesäkuuta ja viimeinen esitys on 4. elokuuta. Ohjaaja Sari Siikander kertoo esityksen olevan tutkimusmatka monien suomalaisten unelmaan. 

–Samalla Lappajärven kesäteatteri muuttuu siirtolapuutarhaksi. Oma mökki ja ryytimaa, saunantuoksuiset lauantait sekä avuliaat mökkinaapurit. 

Tosin naapurin pensasaita on villiintynyt. Pyykkituvan avain on hävinnyt. Naapuriin muutti tuntematon.  

–Lisäksi kesäjuhlilla paljastuu salaisuus toisensa perään. Kuka vei Heikin housut ja kenelle Kaisa vinkkasi silmää? Kuka sotkeutui sukkahousuihinsa ja ketkä suutelivat kuutamolla? Suhteet ovat solmussa ja juorukello kalkattaa. Luvassa siis suuria tunteita, laulua, tanssia ja paljon naurua, Siikander lupaa. 

Halkosaaressa on mainiot puitteet kesäteatterille 

Ensi kesä on Kristian ja Jenni Hyypän sekä Miika Lahnalammen pyörittämälle teatterille seitsemäs. Tulevan esityksen yleisötavoite on 10 000 silmäparia. 

–Uskon sen toteutuvan. Viime kesä jäi harmillisesti 7 500 katsojaan, eli haemme siihen kohennusta, Kristian Hyyppä toteaa. 

Hyyppä pitää Lappajärven Halkosaarta poikkeuksellisen kauniina ympäristönä kesäteatterille. 

–Monet paikat ovat kauniita, mutta Halkosaari on erityinen. Teatterilava sijaitsee Euroopan suurimman kraatterijärven rantamaisemissa legendaarisella huvipaikalla. 

–Myös puitteet ovat mainiot, sillä niin yleisö kuin esiintyjät ovat katteen alla, eli sade tai auringon paahde eivät ole ongelma. 

Ensi kesän esityksen lipunmyynti käynnistyy näinä päivinä. 

–Tämän vuoden loppuun mennessä on ryhmille tarjolla erikoistarjous, eli liput kannattaa hankkia ajoissa. 

Kesäteatterin lavalla tullaan näkemään myös musiikkikonsertteja, niistä tiedotetaan myöhemmin. 

Tomi Olli 

Yrittäjät palkittiin hiljattain

Tällaista menoa oli viime kesänä

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.