Partiolaiset kokoontuivat Kitkalle tekemään kransseja 

Partiolaisilta kävi kranssien teko näppärästi.
Kranssien teko kävi partiolaisilta näppärästi.

KESKIVIIKKONA 22. marraskuuta sään ollessa aivan hurja, kokoontui toistakymmentä Markki-partiolaista tekemään kransseja Kitkan majalle Kauhavan Kortesjärvelle. Risuista opeteltiin tekemään kranssipohjia ja siihen kiinnittämään havuja rautalangalla. Iloinen tohina kävi niin Sudenpentujen, Seikkailijoiden kuin Tarpojienkin ryhmässä. Kauniit kranssit valmistuivat näppärissä käsissä ja osa ehti valmistaa montakin kranssia kotiin viemiseksi.  

Sirpa Kiviaho 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.