Alajärvellä jaettiin yrittäjille Sisu -puukko ja yrittäjäristejä

Palkitut vasemmalta: Tapani Taipale, Sisko Salo ja Jouni Kujala.
Palkitut vasemmalta: Tapani Taipale, Sisko Salo ja Jouni Kujala.

SISU -PUUKKO jaettiin Alajärven Yrittäjät RY:n toimesta tänä vuonna toista kertaa. Sisupuukon on valmistanut Möksyn seppä Kyösti Heikkilä ja sen sai Huvila Seppälän yrittäjä Tapani Taipale.

–Tänään palkitsemme sisupuukolla paikkakuntamme yrittäjän, joka on omistautunut työlleen tinkimättömästi ja sitkeyttä osoittaen. Tämä palkinto ei ole vain tunnustus menneestä, vaan myös kannustus jatkoon. Se on muistutus siitä, että jokainen ponnistus, jokainen unelma ja jokainen uhraus on huomattu ja arvostettu. Yrittäjyys on enemmän kuin työ – se on intohimoa, omistautumista ja rohkeutta. Tapani Taipale: Teidän työnne ja panoksenne heijastaa sitä voimaa, joka tekee meistä yrittäjistä ja paikkakunnastamme niin erityisen.

Sisupuukon antamisperusteissa lukee seuraavasti: “Alajärven Yrittäjät ry. muistaa Sisupuukolla alajärveläistä yrittäjää, joka on tehnyt ja tekee sisukkaasti ja peräänantamattomasti työtään oman yrityksensä ja paikkakunnan eteen. Sisukkuus on voima, joka kantaa meitä läpi vaikeuksien ja innostaa meitä tekemään enemmän kuin luulimme mahdolliseksi. “

SUOMEN YRITTÄJÄT on jo vuodesta 1978 lähtien osoittanut kunnioitustaan yrittäjille ja yrittäjäpuolisoille myöntämällä SY:n jäsenjärjestön tai jäsenyrityksen anomuksesta yrittäjäristin. Yrittäjäristi myönnetään kultaisena yli 20 vuoden yrittäjätoiminnasta. Yrittäjäristin vastaanottivat konepaja Kujakonin Jouni Kujala ja tilitoimistoyrittäjä Sisko Salo.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.