Matintupa piirihallituksen varajäseneksi

Jukka Pekka Matintupa.
Jukka Pekka Matintupa.

Pohjanmaan sosialidemokraattien syyspiirikokous pidettiin 11. marraskuuta Alavudella. Poliittisen tilannekatsauksen kokouksessa piti JHL:n puheenjohtaja Päivä Niemi-Laine, jonka puhereferaatti ohessa liitteenä.

Piirikokouksessa valittiin piirin puheenjohtajisto ja piirihallitus kaksivuotiskaudelle 2024-2025. Piirin puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti edelleen Kari Kivinummi Ähtäristä. Piirin 1. varapuheenjohtajaksi valittiin Aira Helala Vaasasta ja 2. varapuheenjohtajaksi Risto Koljonen Kokkolasta (uusi).

Piirihallituksen jäseniksi valittiin kaudelle 2024-2025 Johanna Alanen (Teuva, uusi), Niina Behm (Seinäjoki, uusi), Sini Karjalainen (Mustasaari), Seppo Korpi (Vaasa), Terhi Leivo-Holmqvist (Pietarsaari), Matti Mustajärvi (Kaustinen), Eetu Ojaniemi (Seinäjoki, uusi), Asko Peltola (Kauhava, uusi), Jari Rentola (Ilmajoki, uusi) ja Emilia Teerikangas (Kokkola.  Piirihallituksen varajäseneksi valittiin Jukka Pekka Matintupa (Alajärvi).

Mainos

Piirikokous kutsui piirin uusiksi kunniajäseniksi Raija Kuusiston Kauhajoelta, Markku Luhtalan Teuvalta ja Rainer Smedmanin Kokkolasta.

Isak Penttalan opintorahaston hoitokuntaan valittiin Oili Airaksinen-Rajala Vaasasta, Esa Kant Kokkolasta, Terhi Leivo-Holmqvist Pietarsaaresta, Eetu Ojaniemi Seinäjoelta ja Asko Peltola Kauhavalta.

Luitko jo nämä uutiset?

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.