Jehovan todistajat olivat koolla konventeissa  

Yleisöä Ilmajoki-hallissa pidetyssä konventissa lauantaina. (Kuva: Jehovan todistajat)
Yleisöä Ilmajoki-hallissa pidetyssä konventissa lauantaina. (Kuva: Jehovan todistajat)
Yleisöä Ilmajoki-hallissa pidetyssä konventissa lauantaina. (Kuva: Jehovan todistajat)
Yleisöä Ilmajoki-hallissa pidetyssä konventissa lauantaina. (Kuva: Jehovan todistajat)

JEHOVAN todistajat järjestivät viikonloppuna (28.–29.10) Ilmajoki-hallissa kaksi Raamattuun perustuvaa opetustilaisuutta. Todistajien Vimpelin seurakunnan jäsenet osallistuivat myös niihin. Konventtien teemana oli Raamattuun perustuva kehotus: “Odota hartaasti Jehovaa” (Psalmit 130:6) 

Tilaisuudet tarjosivat Raamatun ohjeita sekä tosi elämän kokemuksia kärsivällisyyden osoittamisesta menneisyydessä ja nykyaikana. Raamattuun perustuvaa rohkaisua puheissa ja puhesarjoissa saivat sekä paikalla olleet iäkkäät että nuoret. 

Konventin esitelmässä tarkasteltiin vastausta kysymykseen siitä “Onko kärsivällisyys edelleen hyve?” Loppupuheessa puolestaan kiinnitettiin huomiota siihen, miten oikein toimiminen lopulta palkitaan ja mitä Raamatun mukaan sen saaminen edellyttää meiltä. Puheiden lisäksi tilaisuuksiin sisältyi haastatteluja, havaintoesityksiä sekä ohjelmalehtisessä mainittuja kertauskysymyksiä. Tilaisuuksiin oli vapaa pääsy, eikä niissä kerätty kolehtia. 

Mainos

Jehovan todistajat ovat järjestäneet konventteja Suomessa jo vuodesta 1912. Viikonloppuna Ilmajoki-hallissa pidetyissä tilaisuuksissa oli läsnä noin 1000 henkilöä. Tapahtumat olivat osa maailmanlaajuista tuhansien konventtien sarjaa, joiden Raamattuun perustuva ohjelma tulee olemaan kaikkialla maailmassa sama. 

Heikki Haarala

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.