Laavulaulut Välijoella 

Mirja, Maija ja Kaisa Perälä joululaulujen yhteislaulutapahtumassa viime vuonna Välijoen laavulla. Kuva Tuija Ahola.
Mirja, Maija ja Kaisa Perälä joululaulujen yhteislaulutapahtumassa viime vuonna Välijoen laavulla. Kuva Tuija Ahola.

KULTTUURIYHDISTYS Karikko ry järjestää syksyn ratoksi yhteislaulutilaisuuden Lappajärven Välijoen rannalla Kanavapuiston laavulla lauantaina 4. marraskuuta. Tapahtumassa lauletaan tuttuja lauluja Karikon muusikoiden säestyksellä. Kanavapuiston laavun nuotiolla voi myös paistaa makkaraa tai paahtaa vaahtokarkkeja. Omat retkieväät ja nuotiotikut mukaan. Lauluja lauletaan kello 15 alkaen ja osoite laavulle on Välijoentie Lappajärvi.  

Tuija Ahola 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.