Tulipalo tuotantohallissa Alajärvellä

pela_ep
pela_ep
Hälytys keskisuuresta rakennuspalosta Alajärvellä ke 18.10.2023 kello 12:45.

Alajärvellä Kuopiontiellä sijaitsevassa metalliteollisuuden tuotantohallissa oli keskiviikkona 18.10.2023 pieni tulipalo, joka rajoittui seinä- ja kattorakenteisiin. Pelastuslaitokselta kello 14:00 tulleen tiedotteen mukaan tulipalo oli sammutettu eikä onnettomuudessa tapahtunut henkilövahinkoja.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.