Tulipalo tuotantohallissa Alajärvellä

Asukkaiden nopean toiminnan ansiosta isommilta vahingoilta vältyttiin.
Asukkaiden nopean toiminnan ansiosta isommilta vahingoilta vältyttiin.
Hälytys keskisuuresta rakennuspalosta Alajärvellä ke 18.10.2023 kello 12:45.

Alajärvellä Kuopiontiellä sijaitsevassa metalliteollisuuden tuotantohallissa oli keskiviikkona 18.10.2023 pieni tulipalo, joka rajoittui seinä- ja kattorakenteisiin. Pelastuslaitokselta kello 14:00 tulleen tiedotteen mukaan tulipalo oli sammutettu eikä onnettomuudessa tapahtunut henkilövahinkoja.

Mainos
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.