Myyntiä ja musiikkia nuorisoseuran toritapahtumassa

Kuvassa taustalla on Maija Ojanperä Alajärveltä. Hänen pöydässään oli myynnissä käsitöitä ja käsin tehtyjä kortteja. Etualalla asiakkaat Sirpa Lamminen ja Susanna Aro.
Kuvassa taustalla on Maija Ojanperä Alajärveltä. Hänen pöydässään oli myynnissä käsitöitä ja käsin tehtyjä kortteja. Etualalla asiakkaat Sirpa Lamminen ja Susanna Aro.

Lappajärven nuorisoseuran toritapahtumaan saatiin syyskuun lopussa kymmenkunta myyntipöytää. Tarjolla oli käsitöitä, sieniä, leivonnaisia ja kortteja. Lisäksi nuorisoseuralla on toimitusmyynnissä monenlaista tarvekalua huonekaluista koneisiin. Nuorisoseuran puolesta tapahtumaa olivat järjestämässä puheenjohtaja Arvi Kangastie ja johtokunnan jäsen Pirjo Ketola. Kangastie vastasi arvonnasta ja Ketola puffetista. 

Musiikista vastasivat tällä kertaa Kalle Saarinen ja Toivo Rajala ja Arvi Kangastie lauloi. Lisäksi esiintyi Nissin kööri vahvistettuna Itäkylän mieslaulajien edustajalla johtajanaan Satu Lumiaho

Mainos

Kangastie kertoo, että tavoitteena on pitää ohjelmallinen toritapahtuma kerran kuukaudessa ja myöhemmin syksyllä on suunnitteilla tapahtuma joulumyynnin merkeissä. 

Aino Alppinen

Luitko jo nämä jutut?

https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2023/10/02/4h-pitaa-puuhakkaana-myos-syyslomalla/
https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2023/10/01/sarkiniemen-rata-uudistui-avajaiskisoihin-yleisolla-vapaa-paasy/
https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2023/09/30/karvalan-unskilla-pelattiin-bingoa/
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.