Joululahja-keräys 2023 Evijärvellä  

Kokouksessa päätettiin varata Geokuutioon 10 000 euron määräraha.
Kokouksessa päätettiin varata Geokuutioon 10 000 euron määräraha.

MLL EVIJÄRVEN paikallisyhdistys järjestää tänä vuonna Joululahja-keräyksen yhteistyössä perhekeskus Kaislan perhetyön, Evijärven neuvolan, opiskeluhuollon, varhaiskasvatuksen sekä ev.lut. seurakunnan kanssa. Joululahja-keräyksellä halutaan muistaa niitä 0–18-vuotiaita lapsia ja nuoria, jotka muuten voisivat jäädä ilman joululahjaa. Perheen tilanne voi olla taloudellisesti tiukka. Myös esimerkiksi elämäntilanteen muutokset ja erilaiset kriisit voivat koskettaa Joululahja-keräykseen osallistuvia perheitä. 

Joululahja-keräyksessä toteutetaan lasten ja nuorten omia joululahjatoiveita. Lahjatoivelomakkeita on saatavilla Perhekeskus Kaislan perhetyöntekijöiltä, Evijärven neuvolasta, varhaiskasvatuksen työntekijöiltä, koulukuraattorilta, kouluterveydenhoitajalta sekä seurakunnan lastenohjaajalta ja nuorisotyönohjaajalta. Lomakkeen voi palauttaa neuvolassa tai päiväkoti Tuulentuvassa olevaan palautuslaatikkoon 10. marraskuuta 2023 mennessä. 

Lahjatoiveet jaetaan nimettöminä Evijärven joulunavauksessa 24. marraskuuta 2023 halukkaille lahjan ostajille. Lahjat jaetaan perheisiin MLL:n hallituksen jäsenten toimesta viikolla 51. 

Mainos

Tänä vuonna järjestämme keräyksen omin voimin ja niinpä keräyksen nimi on muuttunut (aiemmin Joulupuu-keräys). Muutoin keräys toteutetaan samalla tavalla kuin aikaisempina vuosina.   

JOULULAHJA-KERÄYKSEN yhteydessä MLL Evijärven paikallisyhdistys järjestää rahakeräyksen 1. lokakuuta 2023–31. joulukuuta 2023 välisenä aikana. Joululahja-keräyksen rahalahjoitussumma ohjataan lyhentämättömänä eriarvoisessa asemassa oleville evijärveläisille lapsiperheille. Yhdistys hankkii lahjoitussummalla lahjakortteja, jotka jaetaan perheisiin mm. perhetyön ja neuvolan kanssa yhteistyössä. Rahalahjoituksen voi tehdä MLL:n paikallisyhdistyksen tilille. Pienkeräyksen lupanumero on RA/2023/1026. 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.