Poliisilaulajat ihastuttivat Vimpelissä 

Etelä-Pohjanmaan Poliisilaulajien konserttia johti Arto Risku ja välijuonnoissa hauskoja tarinoita kertoi Olavi Raitila. Kuva Eija Pippola
Etelä-Pohjanmaan Poliisilaulajien konserttia johti Arto Risku ja välijuonnoissa hauskoja tarinoita kertoi Olavi Raitila. Kuva: Eija Pippola

ETELÄ-POHJANMAAN Poliisilaulajien leppoisaa musisointia Lakis Areenalle 30. syyskuuta oli saapunut kuuntelemaan runsas yleisö. Sateinen lauantaipäivä sai sopivaa piristystä ohjelmistosta, johon arvokkaiden, perinteisten kuorosovitusten oheen oli ripoteltu muun muassa uudempaa eteläpohjalaista kansanmusiikkia, erityisesti ”Oliko ne akka sun poikias” ja ”Osta flikka se rikitaali-tv” saivat yleisön hilpeälle tuulelle. 

Mainos

Lakaniemi-Pokela-Pyhälahti kyläseura ry. halusi muistaa kuoroa erityisellä tavalla – sille lahjoitettiin oma puu Vesa Liikalan hoitamalta metsäalueelta. 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.