Juho Ihamäki jatkaa Ankkureissa

20230711-810_0575
Juho Ihamäki on kirjoittanut Ankkurien kanssa vuoden jatkosopimuksen. Kotiuttajajokerina toimiva Ihamäki luo yhdessä Petteri Kortelaisen kanssa vaarallisen kotiutuskaksikon Ankkurien jokeriosastolle.

Juho Ihamäki jatkaa Ankkurien Superpesisjoukkueessa kaudella 2024. Lyöjäjokeri Ihamäki on edustanut koko uransa kasvattajaseuraansa Ankkureita. Viime kaudella Ihanmäki löi ensimmäisellä superpesiskaudellaan 28 ottelussa runkosarjassa 1+48 juoksua ja alemmissa pudotuspeleissä juoksuja syntyi 20 yhdeksään otteluun. Ihamäki yhdessä Petteri Kortelaisen kanssa luovat kovan kotiuttajakaksikon Ankkurien jokeriosastolle kaudella 2024.

-Joka pojan unelma Superpesiksestä täyttyi viime kesänä niin miksi sen vielä lopettaisi, Juho tuumasi lyhyesti mutta ytimekkäästi sopimuksen synnyttyä.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.