Perheet kokoontuivat syystapahtumaan  

Siru Hanhikoski pääsi silittämään Tyttiä.
Siru Hanhikoski pääsi silittämään Tyttiä Sateenkaarentuvan päiväkodin syystapahtumassa Purmojärvellä.

KAUNIS syksyinen ilma suosi 26. syyskuuta pikkulapsia ja heidän vanhempiaan Kortesjärvellä Sateenkaarentuvan päiväkodilla Purmojärvellä. 

–Tämä perinteinen tapahtuma on ollut suosittu. Tapahtuma saa koko perheen liikkeelle mukavan touhun pariin. Lapset esittelevät mielellään omaa päiväkotiaan vanhemmille ihan ajan kanssa ja tähän tapahtumaan sisaruksetkin ovat tervetulleita, kertoo päiväkodinjohtaja Merja Ruohomäki. 

Virikkeellistä toimintaa olikin koko päiväkodin piha täynnä. Paikalla olivat Kortesjärven palomiehistä Heimo Erkinheimo ja Lauri Joenpolvi paloauton kanssa, Armi Pirttinen oli saapunut paikalle suloisen lukukoira Mindyn kanssa, Satu Pajamäki ja Pirita Ylikoski olivat paikalla Aina Inkeri -aasin ja Tytti-hevosen kanssa. Eskarin keppihevoset pääsivät tutustumaan uusin harrastajiin, ja MLL Kortesjärven yhdistys oli hommannut kasvomaalauspisteen, jota piti Aava Rantala

Päiväkodin varhaiskasvattajat olivat pistäneet pystyyn vohvelipisteen mehutarjoiluineen ja onginnasta jokainen lapsi sai napata oman saaliinsa. 

–Tällaisessa vapaamuotoisessa illassa perheiden on helppo tutustua toisiinsa ja tapahtuma on myös mainio tilaisuus syventää kasvatuskumppanuutta vanhempien ja varhaiskasvattajien välillä, kertoo Merja. 

Tatu Finnin mielestä Aina Inkeri aasi on ihanan harmaa.
Eino ja Emma Huhdanpää saaliidensa kanssa.
Onginnassa auttoi Satu Joenpolvi ja verhon takana ahtina toimi Sara Lauttamus.
Samu Hanhikoski vielä miettii hetken, sillä palomiesala ei vielä ihan ole varmistunut.
Vohvelit maistuivat kauniissa säässä kaikille.
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.