Kortesjärven päiväkoti hankesuunnitteluvaiheessa

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Kortesjärven päiväkoti Sateenkaarentupa on kesästä alkaen toiminut väistötiloissa entisessä Purmojärven koulussa, sillä päiväkotitiloissa on ilmennyt muovisten mattopintojen alustojen kosteusvaurioita. Kortesjärven päiväkodin hankesuunnitelmaa laatii Motiivi Oy.

Päiväkodin toiminnalle on kolme vaihtoehtoa. Yksi vaihtoehto on, että vanha päiväkoti peruskorjataan. Samalla päiväkodin yhteyteen tehdään laajennus.

Toisena vaihtoehtona on, että päiväkotitoimintaa jatketaan nykyisissä väistötiloissa eli Purmojärven koululla. Myös tämä vaihtoehto vaatii entisiin koulutiloihin tehtävää peruskorjausta ja myös näissä tiloissa tilatarve vaatii pientä laajennusta.

Kolmas vaihtoehto on uudisrakennus, joka tulisi sijoittumaan koulun lähellä olevalle tontille.

Kauhavan varhaiskasvatustoimi on selvittänyt kortesjärveläisten lapsiperheiden mielipiteitä päiväkodin sijoituspaikasta.

Kortesjärven päiväkodin hankesuunnitelma valmistuu huhti-toukokuun vaihteessa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.