Vedon C-tytöt hopealle

Vedon hopeajoukkue mitalitunnelmissa kauden päättäjäisissä. Kuva: Kirsi Syynimaa

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Veto pelasi myös C-tyttöjen valtakunnallista SM-sarjaa,  jossa joukkue sai arvokasta kokemusta tulevia kausia silmällä pitäen.

-Ihan kelpo kausi joukkueelta, pelasimme kaikkiaan 24 ottelua ja tytöt kehittyivät selvästi kauden aikana, kertoi joukkueen valmentaja Jarkko Havu.

Joukkueessa pelasivat talven aikana Jemina Männikkö, Adalmiina Syynimaa, Olivia Havinen, Peppi Itäniemi, Elina Arpala, Wilhelmiina Jaatinen, Nea Autio, Aino Riihimäki, Fanni Kaunisto, Milla Joensuu, Minja Liikala, Minttu Isojoki ja Justiina Anttila. Joukkueen toisena valmentajana toimii Jussi Försti.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.