Päiväkodin johtaja hakuun

Kauhavan kaupunginhallitus antoi täyttöluvan Evijärven palvelujohtajan viralle.
Kauhavan kaupunginhallitus antoi täyttöluvan Evijärven palvelujohtajan viralle.

KAUHAVAN kaupunginhallitus myönsi kokouksessaan 4. syyskuuta täyttöluvan yhdistettyyn päiväkodin johtajan ja palveluohjaajan virkaan 1.1.2024 alkaen, toistaiseksi. Evijärven palveluohjaajan tehtävään kuuluvat Evijärven kunnan alueella olevan Tuulentuvan päiväkodin johtajan tehtävät, perhepäivähoitajien lähiesihenkilönä toimiminen sekä lasten sijoittelu- sekä maksupäätösten laadinta.

HALLINTOSÄÄNNÖN päivitystyötä ohjaavaan toimikuntaan nimettiin luottamushenkilöjäseniksi Harri Ojanperä, Jari Välikangas, Risto Mattila, Matias Peltonen ja Sirpa Lammi sekä viranhaltijajäseniksi kaupunginjohtaja ja hallintojohtaja. Puheenjohtajana toimii Harri Ojanperä.

TIEDOKSI merkittiin selvitys tyhjilleen jääneistä tai jäävistä kaupungin kiinteistöistä. Vuoden 2020 kiinteistöstrategian mukaisesti kiinteistömassasta erotetaan kunnan kannalta tärkeät palvelutuotannon vaatimat kiinteistöt, muuhun käyttöön kehitettävät tai joustavat kiinteistöt sekä tarpeettomat kiinteistöt.  Rakennusten myymisestä, purkamisesta tai uuteen käyttötarkoitukseen kehittämisestä tehdään erilliset, rakennuskohtaiset päätökset.

Luitko jo nämä jutut?

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.